У Львові відбудеться забіг пам'яті бігунів, які загинули на війні

842 0
Забіг відбудеться 24 березня.
фото умовне

фото умовне

24 березня у Львові відбудеться забіг пам'яті бігунів, які віддали своє життя за Україну. Серед них Володимир Фіалка, який був членом львівського бігового клубу «Шипшина». Зокрема, забіг буде в честь Назара Чигіня, Юрія Мочульського, Тараса Сивенького та Романа Кравця. Усі вони загинули на війні з росією. Про це повідомили у клубі. 

Забіг розпочнеться о 9.00 год від Оперного театру. Маршрут: Оперний театр – Марсове поле – Оперний театр.

«Запрошуємо усі бігові спільноти нашого міста до старту. Вітається клубна атрибутика, державні та прапори підрозділів в котрих служили наші Герої!», – йдеться у повідомленні. 

Метою забігу є також зібрати кошти для захисників на ПНБ та тепловізор. Щоб підтримати ініціативу, можна долучитися до збору донатом на Банку .

Нагадаємо, у Львівському музеї історії релігії відкрили виставку десяти 3D моделей та голограм у рамках проєкту «Парк мультимедійних голограм. Дерев’яні церкви Дрогобиччини». Цей благодійний проєкт спрямований на збереження та популяризацію унікальної дерев’яної сакральної архітектури регіону, а крім того, на збір коштів для допомоги нашим захисникам. Ціль – 1 000 000 гривень.

Юлія Кметик

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!