У Львові відбулася присяга курсантів ліцею імені Героїв Крут. Фото

2121 0
У 2023 році кадетами Львівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут стали 224 юнаки
Фото: ЛОР

Фото: ЛОР

Сьогодні, 1 вересня, у комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут» відбулися урочистості з нагоди Дня знань.

Читайте також: Перше вересня у Львові. Фоторепортаж

Розпочалися заходи з внесення прапора ліцею, підняття Державного Прапора України та спільного виконання Державного Гімну. Присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих внаслідок російської агресії. 62 випускники ліцею віддали своє життя, захищаючи незалежність нашої держави.

Як повідомии у пресслужбі Львівської облради, у 2023 році кадетами Львівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут стали 224 юнаки з 22 областей України. 66% учнів – зі Львова та Львівській області. Майже чверть ліцеїстів вирішили продовжити справу батьків, які служать в Збройних Силах України або працюють в силових структурах.

Фото: Львівська обласна рада

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!