На правах реклами

У Львові відбулось онлайн-відкриття житлового комплексу OBRIY від LEV Development. Відео та фото

4409 0
OBRIY – це перший житловий комплекс у Львові з облаштованою зоною для повноцінного сімейного відпочинку і проведення пікніків на свіжому повітрі.
https://lev-development.com.ua/

https://lev-development.com.ua/

Відкриття житлового комплексу OBRIY планувалося уже декілька місяців тому, але карантин, в якому вся Україна зараз живе і невідомо, коли він закінчиться, не дозволяв цього робити. Тож, як каже співзасновник компанії LEV Development Олександр Островський, яка і звела цей комплекс, відкриття зробили без гостей, без відвідувачів – в онлайн режимі.

Василь Левицький (ліворуч) та Олександр Островський перерізають символічну стрічку відкриття новобудови

«Розуміючи, що ми живемо в світі, який так чи інакше змінився, ми це відкриття зробили без гостей, без відвідувачів, зробили його в онлайн режимі. Я всім дякую, хто долучився до цього проєкту, хто працював кілька років», –  говорить та співзасновник компанії LEV Development Олександр Островський.

Основний принцип інфраструктури комплексу – це спільна територія для відпочинку усіх категорій мешканців. Щоб забезпечити це, для авто передбачено підземний паркінг і гостьовий майданчик. Дитячий майданчик для наймолодших, спортивний майданчик для старших, а також зона для сімейного відпочинку – майданчик BBQ зі зручними альтанками та спеціальною зоною, де можна готувати страви на відкритому грилі.

«У проєкті ЖК OBRIY на Малоголосківській зручність планування квартири передбачена за замовчуванням і окрема увага приділена комфорту всього простору комплексу», – говорять в компанії.

«Краса це не тільки те, що радує зір, а те, що бентежить душу. А так як в нас всі квартири особливі, так як в нас особлива архітектура, вони будуть з радістю повертатися додому. Тут будуть жити міцні сім'ї» розповідає Євген Платонов, головний архітектор OBRIY.

   Фото вхідної групи OBRIY від студії Марка Савицького

Дизайнер вхідної групи та холів Марко Савицький наголосив, що уперше в такому форматі відкривається житловий комплекс. Тож він скористається сучасними технологіями, щоб подякувати тим, хто довірив компанії зробити комфорт для мешканців цього будинку.

«Хто нам повірив, хто довірив нам зробити додатковий комфорт для мешканців цього будинку, додаткову естетику зон загального користування. І я вітаю всіх з відкриттям житлового комплексу» сказав він.

В комплексі передбачено також облаштований підземний паркінг

Варто зауважити, що до облаштування і будинку і складових його інфраструктури в компанії підходили дуже виважено і перед тим, як надати остаточного вигляду, кілька разів проводили «тест-драйви», щоб переконатися в зручності, комфорту та безпеці.

Так проводився один з перших користувацьких оглядів майданчику, щоб мати про нього враження не тільки від його творців, але й мешканців, включаючи дітей та дорослих

Цей підхід компанія вирішила застосувати і для облаштування території довкола. Крім толок з прибирання парку, які дозволили створити затишне зручне місце, освітлення доріжок, було залучено і знаного у Львові скульптора Антона Лубія, який робитиме дерев’яні статуї, що символізуватимуть дух парку. Скульптури роблять з явора, який тут і виріс, але був повалений нещодавною негодою.

«Ми хочемо, щоб цей парк став місцем, де маленькі дітки будуть бавитися на свіжому повітрі, а батьки робитимуть собі романтичні пікніки. Де всі люди будуть відпочивати від метушні та цікаво проводити час із близькими» говорять в компанії.

Відділи продажу компанії LEV Development:

м.Львів, вул.Грушевського,11;

вул.Малоголосківська,30; вул.Пасічна (поруч будівництва HYGGE 148)

тел.:+38(097) 202 22 00

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!