У Львові відбулися лижні перегони. Фоторепортаж

1794 0
Організатори збирали кошти на тепловізор для ЗСУ.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Сьогодні, 11 лютого, у Львові відбулися лижні перегони. У колаборації з благодійною організацією «Допоможи Герою» організатори планували провести веселі спортивні змагання та зібрати кошти на тепловізор для воїнів на передовій. 

Мета Львівських лижних перегонів:

  • пропаганда здорового способу життя;

  • популяризація лижних гонок серед населення;

  • підвищення рівня спортивної майстерності спортсменів.

Читайте також: Львів'яни та лижі: роман довжиною у століття

До участі в перегонах запрошували такі категорії осіб: юнаки та дівчата, дорослі і ветерани. Також учасниками змагань могли стати як окремо зареєстровані учасники, так і команди ДЮСШ, фізкультурно-спортивного товариства, спортивних клубів. Локація змагань – автостоянка музею народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького (вул. Чернеча Гора, 1).

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv підготувало підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих українців, які збирають необхідне для потреб військових.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!