«Океан Ельзи» завершив світовий тур концертом у рідному місті. 10 атмосферних фото

15177 1
Концертом на стадіоні «Арена Львів» 17-го червня гурт «Океан Ельзи» завершив свій #worldtourOE.

«Океан Ельзи» розпочав великий Світовий тур на підтримку дев’ятого студійного альбому «Без меж» ще минулого року. Тур стартував в Україні безкоштовним концертом в Маріуполі, а потім гурт дав концерти ще в 68 містах світу. Після останнього концерту гурт відвідає Харків в День Незалежності, а потім в його роботі настане довга перерва.

17-го червня, незважаючи на досить високі ціни на квитки (від 350 до 2000 гривень), стадіон «Арена Львів» був майже повністю заповнений. Цього разу на «розігрівці» концерту виступила молода лемківська співачка Христина Соловій.

Джерело: Facebook-сторінка Євгенія Кравса

фото Євгенія Кравса


Читайте також:
19 Червня, 2017 15:35
Дмитро Грандіозно, захоплююче, видовищно... але звук на трибунах - ЖАХЛИВИЙ...Дика ревеберація, брязкіт. Дивись було на що, але, на жаль, слухати було просто гидко.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!