У Львові відбувся велопробіг з Арсеном Мірзояном

1121 0
Цьогоріч мета – зібрати щонайменше 500 тисяч гривень на облаштування зони прийому важкохворих у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі у Львові.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові вшосте відбувся велопробіг з Арсеном Мірзояном «Кручу педалі, щоб вони жили». Мета зібрати кошти для дитячого медичного центру. 

Джерело: пресслужба ЛМР

«Сім років тому розпочалася наша історія щорічних благодійних велопробігів. Ми збираємо всі свої сили, таланти, всю нашу міць і конвертуємо їх у добрі справи. Це допомога дітям. Це вже така наша добра традиція і таке велике родинне свято. Свято допомоги і тепла»,  зазначив Арсен Мірзоян.

«Кручу педалі, щоб вони жили» – благодійний велопробіг, який щороку відбувається у Львові з ініціативи співака Арсена Мірзояна та Благодійного фонду «Запорука». Учасники спілкуються, влаштовують фото- та автограф-сесії та вирушають на велосипедах середмістям Львова.

Цьогоріч мета – зібрати щонайменше 500 тисяч гривень на облаштування зони прийому важкохворих у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі у Львові. У минулі роки велопробіги зібрали близько мільйона гривень, і за ці кошти відремонтували шість палат відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії, три кімнати кабінету функціональної діагностики та придбали п’ять інфузоматів для онкохворих дітей.

Стартували учасники з площі Ринок за таким маршрутом: вул. Памви Беринди - просп. Свободи - пл. Різні - просп. Чорновола - вул. Липинського - вул. Хмельницького - вул. Липинського - просп. Чорновола - просп. Свободи - вул. Памви Беринди - пл. Ринок. Також передбачена благодійна лотерея.

Нагадаємо, що 25 червня, о 9:00, на проспекті Свободи, 41 відбувся благодійний забіг «Воля. Перемога. Об’єднання». Він пройшов в дистанції на 10 км, 100 метрів та 200 метрів, а також скандинавська ходьба на 10 км. 

Фото: Роман Балук

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!