У Львові відкрили громадський простір для захисників і захисниць

617 0
Цей простір створений для успішної реінтеграції та соціалізації військових.
фото умовне

фото умовне

У Львові запрацював громадський простір для захисників і захисниць «Вибір». Про це повідомили у пресслужбі Мінреінтеграції.

Цей простір створений для успішної реінтеграції та соціалізації військових, які повертаються до цивільного життя. Орієнтований не тільки на ветеранів і чинних військових, але і їхні родини та родини загиблих.

«Комплексна програма простору передбачає духовний супровід, психологічну адаптацію та підтримку, а також соціально-культурне відновлення. Тут передбачені кімнати арттерапії для занять мистецтвом і фізичної реабілітації», – йдеться в повідомленні.

Також простір є безбар’єрний, із вільним доступом до всіх приміщень. Він оснащений спеціальними підйомниками й пандусами. А укриття пристосоване для проведення індивідуальних консультацій із психологами та військовими капеланами.

Читайте також: У Центрі допомоги захисникам у Львові з'явився новий керівник

Зазначимо, що простір створили на базі Львівського Будинку офіцерів за підтримки благодійників.

Нагадаємо, що Андрій Жолоб є керівником Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій, ветеран російсько-української війни. З колишнім командиром медичної роти в 46-й окремій аеромобільній бригаді ДШВ ЗС України поговорили про те, чого очікують ветерани; чому не варто героїзувати кожного з них; якої підтримки потребують їхні родини та чому ухилянти нагадують йому медуз у інтерв'ю.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!