У Львові відкрили новий дитячий садок при Храмі Христового Воскресіння УГКЦ. Фото

12204 4
Приміщення для садочку отримали всього місяць тому.
фото: Ольга Коваль

фото: Ольга Коваль

Сьогодні, 1 серпня, у Львові відкрили новий дитячий садок «Добрий старт», що на вул. Городоцькій, 319а. Про це розповіла у коментарі Tvoemisto.tv директорка дошкільного закладу Олена Ільницька.

«Десять років тому тут заснували такий простір, куди дітей на 2-3 години приводили для розвиткових занять. Однак з кожним роком з’являлося все більше запитів на те, аби розширити часові межі простору ще на кілька годин. І так ми дійшли до того, що сьогодні маємо дитячий садок з групами на пів дня, із 09:00 по 15:00 та на весь день, із 08:30 по 19:00», – каже вона.   

За словами Олени Ільницької, католицький християнський садок має три групи. Дві – для дітей 3-4 років і одна – для дітей 5-6 років, де проходить підготовка до школи. У кожній групі по 12-14 діток.

Окрім звичних занять з вихователями, у дошкільному закладі є кілька гуртків: англійська мова, музика, народні танці і малювання. Вартість повного дня у садку – 4900 грн на місяць, а півдня – 3400 грн.

Читайте також: На Левандівці у Львові відремонтують два дитячих садки

Додамо, що ідейниками та засновниками садочку є о. Сергій Швагла та його дружина Наталія. Приміщення для ремонту вони отримали 8 липня і через три тижні його офіційно відкрили. Набір до дитсадка ще триває. 

Ольга Коваль



Читайте також:
6 Серпня, 2019 12:09
Людмила
6 Серпня, 2019 11:56
Людмила
4 Серпня, 2019 22:21
Ільницький Олег Зовсім не шановий автор попереднього коменту, перш ніж щось писати, перевіряйте хоча б текст на помилки. Також не завадило б вказувати своє справжнє ім'я ! Навіть не хочеться щось відповідати, бо видно, що ви написали своє повідомлення зі злобою. Приміщення простору дуже гарні, хороший колектив, тут завжди раді добрим людям !
1 Серпня, 2019 15:39
666 ... приміщення отримали ... через три тижні офіційно відкрили ... та це , на моюдумку , не є повноцінний дитсадок , бо відсутня територія для прогулянок і забав на "свіжому повітрі" ... (в одному із куточків просто влаштовано майданчик , де є три гойдалки і дві "горки") ...та й вартість-ціну ніяк не назвеш "божескою" ... (автору публікації не завадило б взнати , яка категорія дітей , в більшості , відвідувала оті " розвиткові зайняття") ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!