У Львові відкрили новий McDonald’s

7808 0
Це вже восьмий ресторан у місті.
McDonald’s на вул. Зеленій

McDonald’s на вул. Зеленій

У вівторок, 19 грудня, на вул. Зелена, 147-А відкрили новий ресторан McDonald’s. Це вже восьмий ресторан у місті.

«У просторому й одному з найбільших McDonald’s в Україні площею 485 м² в залі можуть комфортно розміститися 123 гостя, і ще є 144 місця на терасі. У ресторані втілені сучасні цифрові технології, у тому числі встановлені термінали самообслуговування для здійснення замовлення у залі через одну з 10 цифрових площин і модернізовані цифрові дисплеї на МакДрайві», – повідомили у пресслужбі компанії McDonald’s.

Ресторан та МакДрайв працюватимуть з 07:00 до 22:30, а доставка через послугу McDelivery – з 07:00 до 22:00. 

Під час повітряної тривоги ресторани зачинятимуться, аби працівники та відвідувачі могли перейти у найближче укриття, і роботу відновлять орієнтовно через годину після скасування тривоги.  

Нагадаємо, ще 17 березня виконавчий комітет Львівської міськради затвердив містобудівні умови та обмеження для будівництва нового McDonald’s. До закладу харчування мали облаштувати окремі заїзди і виїзди.

Містобудівні умови та обмеження отримала компанія ТзОВ «Центр Проект». За даними аналітичної системи YouControl, компанія заснована 2007 року у Львові та займається наданням в оренду чи експлуатацією нерухомості. Кінцевим бенефіціаром є підприємець Михайло Весельський, який пов'язаний із низкою компаній у Львові, зокрема «Євротек», а також є позаштатним радником Андрія Садового.

Додамо, останній McDonald’s відкрили на Сихові у листопаді 2022 року. 

Адреси McDonald`s у Львові:

  • проспект Свободи, 35;
  • проспект Шевченка, 7;
  • ТЦ Forum Lviv;
  • вулиця Володимира Великого, 24а;
  • проспект Червоної Калини, 58;
  • проспект В'ячеслава Чорновола, 12;
  • c/ Cокільники, вулиця Стрийська, 30.

Антоніна Костик

________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!