У Львові відкрили новий спорт-комплекс «Боско-Арена». Фото

4021 0
Тут гратимуть офіційні матчі внутрішнього чемпіонату провідні львівські команди з ігрових видів спорту – волейбольні «Кажани», футзальна «Енергія» та гандбольна «Галичанка».

Сьогодні, 5 вересня, у Львові відкрили сучасний спортивний зал «Боско-Арена». Він входить до спортивного комплексу Салезіанського згромадження УГКЦ. Про це повідомляє пресслужба ЛМР. Великий спортивний зал розташований на вулиці Дорога Кривчицька, 19Д.

«Всі разом радіємо тим відкриттям. У Святому Письмі Павло не раз вживає спортивні метафори, щоб пояснити, чим є духовне життя. Від древніх мудреців через усю християнську традицію звучить в різних формах ця істина, що в здоровому тілі здорова душа. Адже сказано, що «Ваше тіло є храмом Святого Духа», – казав під час  відкриття Владика Борис Гудзяк, архиєпископ і митрополит Філадельфійський.

Ігровий зал матиме 600 глядацьких місць, згодом кількість збільшать до 800. Тут гратимуть офіційні матчі внутрішнього чемпіонату провідні львівські команди з ігрових видів спорту – волейбольні «Кажани», футзальна «Енергія» та гандбольна «Галичанка». Також на територію спорткомплексу «Дон Боско» є сучасний тренажерний зал, їдальня, хостел та підземний паркінг.

Нагадаємо, що  спорткомплекс розташований поблизу Молодіжного Центру Св. Івана Боско. Ігрова зала спортивного комплексу матиме 600 глядацьких місць. У коментарі Tvoemisto.tv настоятель Салезіян УГКЦ о.Михайло Чабан казав, що ідею створення спорткомплексу запропонувало згромадження Салезіян, яке працює з молоддю та дітьми, має спортивний напрямок діяльності. Часом справді важко знайти місце, де діти могли б займатися у залі, в теплому приміщенні. Ідея народилася ще близько десяти років тому.

Спорткомплекс будують за допомогою коштів різних благодійний організацій, каже о.Михайло Чабан. Найбільше долучалися організації з-за кордону, а менша частина – з України. Комплекс буде для всіх бажаючих, не лише для дітей, там можна буде також проводити різні змагання. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!