На Сихові відкрили спорткомплекс, який почали будувати ще у 2015 році

6638 0
Спортивна зала функціонує на базі школи №95 міста Львова.
Фото із ФБ Наталії Піпи

Фото із ФБ Наталії Піпи

Сьогодні, 1 березня, на вул. Кавалерідзе, 15 у Львові відкрили спортивний комплекс «Мандаринка». Наразі він функціонує як спортивна зала на базі школи №95. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління освіти ЛМР Андрій Закалюк.

Зараз найкраще обладнана зала для волейболу. Там є повноцінний волейбольний майданчик всередині, а на теплу пору року планується розмістити ще один ззовні.

Читайте також: Як виглядатиме спорткомплекс на Кастелівці. Візуалізація

«Зараз спільно з управлінням спорту ЛМР ми опрацьовуємо концепцію його ефективного використання для мікрорайону Сихова. В ідеалі до обіду у дітей там будуть заняття фізкультурою, а після цього там можна безкоштовно проводити секції та гуртки з різних видів спорту. Це не буде спортзал у вільному доступі», – зауважив Андрій Закалюк.

 
 

Додамо, анонсувала відкриття спорткомплексу народна депутатка зі Львова Наталія Піпа, зазначивши, що комплекс пляжних видів спорту оснащений майданчиками для тренувань всередині будівлі, трибунами на 300 осіб, роздягальнями та душовими. Також там передбачені 5 полів для пляжного футболу, гандболу та волейболу, які відкриють трішки пізніше. За її словами, залучили 13,5 мільйонів гривень із держбюджету, завдяки яким закінчили ремонтні роботи.

Нагадаємо, що ще у 2015-му році місто розпочало проєктування та будівництво спорткомплексу на базі школи №95, що у Сихівському районі Львова. У 2017 році на продовження робіт виділили 2 мільйони гривень, але цього забракло, щоб їх завершити. Тоді зазначалося, що користуватися комплексом зможуть не тільки школярі, а й мешканці мікрорайону і міста загалом.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!