У Львові відкрили оновлену медіатеку на вулиці Хмельницького. Фото

2391 0
Проєкт розробили архітектори компанії «Рутенія» з врахуванням усіх побажань бібліотекарів та цільових аудиторій.
фото: лмр

фото: лмр

На вулиці Богдана Хмельницького, 175 є бібліо-хаб «Під Високим Замком», історичну будівлю якого відреставрували, а його простір – оновили. Від сьогодні, 12 серпня, сучасну бібліотеку відкрили для відвідувачів. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

 забезпечуватимуть корисне дозвілля й розкриватимуть творчі здібності дітей і дорослих.

 врахуванням усіх побажань бібліотекарів та цільових аудиторій. Під час розробки проєктно-кошторисної документації відбувалися регулярні зустрічі з громадою у форматі воркшопів та обговорень, на основі яких у проект вносили зміни.

 електронній системі обслуговування відвідувачів.

 тому числі замінили всі мережі, реставрували фасад. Вартість ремонту – 6 186 000 грн. Вартість меблів – 360 тис. грн, технічного забезпечення – 250 тис. грн.

 чотири – у ремонті. Цього року планують відкриття ще двох бібліотек для дорослих: Сенсотеки (Самчука, 22) та Спільно бібліотеки (Миколайчука, 1).

Фото пресслужби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!