У Львові відкрили перший військово-патріотичний центр для школярів

1377 0
У першій половині дня тут матимуть практичні заняття з предмету «Захист України» старшокласники, а після уроків центр функціонувати для усіх охочих.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові, на вулиці Замкненій, запрацював Центр військово-патріотичного виховання, спортивної підготовки та самозахисту «Звитяга», повідомляє ЛМР.

Центр створено як приміщення-трансформер, у якому передбачено медичну частину, тренажери, навчальну зброю та мішені, електронний тир і лекторій. Також для дітей передбачили туристичне спорядження для виїзних навчань.

У першій половині дня тут матимуть практичні заняття з предмету «Захист України» старшокласники, а після уроків центр функціонувати для усіх охочих. «Звитяга» запрошує дітей на гуртки за такими напрямами:

  • кульова стрільба та поводження зі зброєю;
  • самозахист;
  • домедична підготовка.

Зазначається, що центр уже працює, тож туди радо запрошують на гуртки. Щоб записатись за заняття потрібно звернутись у Центру дитячої та юнацької творчості Залізничного району.

Нагадаємо, управління освіти Львівської міської ради має на меті створити з десяток таких вишкільних центрів, щоб учні могли отримувати фахову військову підготовку та здобувати якісні знання з домедичної допомоги.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!