На правах реклами

У Львові відкрили простір для бізнес зустрічей, з онлайн-програмами та офлайн-навчанням

2463 0
У банку переконані, що ця ідея сподобається бізнес-середовищу, тому анонсують відкриття в наступному році AHUB у Києві.

Альфа-Банк Україна, який входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings S.A. з головним офісом у Люксембурзі, представив багатофункціональний простір із коворкінгом, переговорними кімнатами та освітньою програмою, яка завдяки онлайн-трансляціям буде доступною у будь-якому куточку України або світу. Першу локацію мережі AHUB для клієнтів Альфа-Банку відкрили на площі Ринок у Львові.

Як зазначають у банку, перший простір AHUB в Україні відкрили 18 грудня в історичному центрі Львова. Тут розташовані:

  • коворкінг, побудований за принципом гнучкого конструктора;
  • місткий конференц-зал, де будуть проходити освітні та бізнес-заходи;
  • комфортні переговорні кімнати;
  • мультимедійні та креативні простори.

Крім того, в AHUB є relax-кімната, де арома- та звукові ефекти сприятимуть підвищенню працездатності або допоможуть гостям розслабитись.

У stress-кімнаті хабу відвідувачі зможуть зняти напругу та відновити сили після зустрічей, а в AHUB-барі підібране оптимальне та корисне меню та смачна кава.

Окрім доступу до бізнес-простору, AHUB пропонує клієнтам Альфа-Банку Україна освітню програму – тематичні офлайн- та онлайн-заходи, до яких клієнти зможуть приєднатися з будь-якої точки України та світу.

Дизайн інтер’єру простору декорований витинанками львівської мисткині Дарії Альошкіної. Її роботи уже були представлені по всьому світу – від Польщі до США та Японії. Зокрема, витинанки Дарії прикрашали штаб-квартиру ООН у Швейцарії. 

«AHUB – це місце для роботи та зустрічей клієнтів Альфа-Банку. Місце, що може замінити офіс або приміщення для переговорів, проте для нас – це не лише актуальний коворкінг, але і новий формат спілкування банка та клієнтів. Ми створили прекрасний простір для тих, хто в пошуках нових ідей та нового себе»,– зазначила виконавчий директор Альфа-Банку Україна Ольга Філіпенко.

У банку переконані, що ця ідея сподобається бізнес-середовищу, тому анонсують відкриття в наступному році AHUB в Києві.

Перший простір мережі AHUB працює для клієнтів Альфа-Банка Україна у Львові за адресою пл. Ринок, 26. Графік роботи: з 8:00 до 20:00 у будні, конференц-зала також працює у вихідні дні.

Детальну інформацію про доступ до AHUB та заходи можна отримати на сайті ahub.alfabank.ua або за телефоном 7799.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!