У Львові відкрили центр підтримки переселенців «Я – Маріуполь»

1693 0
В цьому центрі людям надаватимуть гуманітарну, інформаційну, консультаційну, медичну та психологічну допомогу.
Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

Сьогодні у Львові на пл. Галицькій, 15 запрацював центр підтримки переселенців «Я – Маріуполь». Тут переселенці з Маріуполя можуть отримати гуманітарну, інформаційну, консультаційну, медичну та психологічну допомогу, також тут діють дитячі кімнати. 

Зазначимо, що це вже 10 такий центр в Україні, зокрема, діють уже в Запоріжжі, Дніпрі, Вінниці, Києві, Одесі, Кропивницькому, Івано-Франківську, Калуші та Хмельницькому.

Незабаром планують відкрити також в Ужгороді, Кривому Розі, Чернівцях – із загальним охопленням 150 тисяч людей. Центри облаштовують за кошти Маріуполя та міжнародних благодійних фондів.

Маріупольці, які тимчасово знайшли прихисток у Львові, можуть звернутися до працівників центру з будь-яким питанням. Проєкт планують розширювати для допомоги у працевлаштуванні, оздоровленні дітей, тимчасовому розселенні, наданні побутових сервісів.

Фото: Твоє Місто / Іван Станіславський


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!