Як у Львові побувати під водою. Стартувала виставка наноакваріумів

5574 0
У Львівському еколого-натуралістичному центрі до уваги відвідувачам представили підводні світи у 20-літрових ємкостях. Також тут проводиться конкурс між акваріумістами
http://vgolos.com.ua/

http://vgolos.com.ua/

Помилуватись підводним світом можна буде до 1 лютого. Учасників конкурсу оцінять як професійні судді, так і всі охочі. Кожен зможе проголосувати за акваріум, котрий сподобався найбільше, та допомогти його власнику здобути приз глядацьких симпатій. Переможець, якого оберуть фахові судді, отримає спеціальне обладнання, повідомляє Вголос.

Акваріуми позитивно впливають на самопочуття людини, пом'якшують і зволожують повітря у кімнаті. Люди з дивним хобі – акваріумісти – займаються моделюванням екосистеми в замкненому водоймищі, створюють підводний світ за склом.

Виставка функціонуватиме щоденно з 11.00 до 18.00 год. за адресою вул. Кубанська, 12.

Вхід вільний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!