У Львові відкрили виставку про стійкість українського народу. Фото

845 0
Автором робіт є Констянтин Ревуцький
Фото Івана Станіславського/ Твоє місто

Фото Івана Станіславського/ Твоє місто

Сьогодні, 24 липня, у Львові відкрили виставку «UKRAINE STRONG» фотографа Костянтина Ревуцького. Роботи презентували у  Grand Hotel Lviv на проспекті Свободи, 13.

Джерело: пресслужба ЛОВА

Мета проєкту «UKRAINE STRONG» – продемонструвати стійкість та незламність українського народу після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України.

У проєкті представлені роботи відомого українського фотографа Костянтина Ревуцького. Під час виставки презентують 30-40 світлин. Кожна світлина – мить, біль, страх, але водночас стійкість, мужність, героїзм, патріотизм, любов до тих, хто оточує та до рідної землі. Автор демонструє історії міст нашої держави, які зазнали ракетних обстрілів та атак, окупації, вбивств. Виставка вже була в Чехії, Польщі, Німеччині, Великобританії і Канаді.

Вінницький фотограф Костянтин Ревуцький організатор понад 100 соціальних фотопроєктів в Україні, Польщі, Німеччині, Чехії, Канаді, Великобританії і інших країнах. Фотограф Федерації Боксу України. Військовий репортер, документаліст. Автор проєктів про війну, зокрема «Атака на Київ», «Бахмут – місто нескорених», «Ізюм. Деокупація», «Vinnytsia Strong».

Фото Івана Станіславського/Твоє місто

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!