У Львові відкрили виставку про реальні історії тварин, що постраждали від війни. Фото

1034 0
Виставка складається з 18 картин, які створили 11 художників із різних куточків країни.
Фото Івана Станіславського/Твоє місто

Фото Івана Станіславського/Твоє місто

У львівському сквері «На Валах» відкрили виставку картин «Тварини війни». На картинах зображені реальні історії про тварин, які також страждають від війни. 

Об’єднання художників «НеВидумки» презентувало виставку «Тварини війни». Її мета – привернути увагу до проблем тварин в умовах війни. Виставка складається з 18 картин, які створили 11 художників із різних куточків країни.

«Цим проєктом ми хочемо донести хвилюючу проблему руйнування зоопарків, притулків, екопарків, ферм, а також знущань над домашніми тваринами через російську агресію в Україні. На виставці ми розмістимо банери з Qr-кодами, куди відвідувачі зможуть надсилати кошти. А після туру Європою, картини розіграють на онлайн-аукціоні», – розповіли організатори виставки.

Читайте також: Львів'ян запрошують на виставку «Камені у кишенях». Коли і де відбудеться

Виставка триватиме до 20 липня. Далі картини презентуватимуть у різних містах України: Луцьк, Рівне, Тернопіль, Івано-Франківськ, Ужгород, Чернівці, Одеса, Київ. Після туру Україною, виставка поїде до галерей Варшави, Відня та Лондона. Всі кошти, виручені від продажу картин, шляхом проведення аукціону, будуть направлені на підтримку благодійного фонду «Save pets of Ukraine».

Фото Івана Станіславського/Твоє місто

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!