У Львові відкрили виставку робіт фотографа, що загинув на війні

2273 0
На виставці представлено майже 200 робіт трьох розмірів.
Фото Івана Станіславського/Твоє місто

Фото Івана Станіславського/Твоє місто

У Львові відкрили виставку фотографа та активіста з міста Ковеля — Максима Бурди, який загинув 26 січня 2023 біля Бахмута. На виставці представлено майже 200 робіт трьох розмірів. У тому числі 35 нових фото, які знайшли рідні на останній флешці Максима з Бахмута.

Символічним є його позивний «Фотограф», який він обрав для себе під чаc вступу до ЗСУ. Через свої світлини фіксував побут, навчання, портрети своїх побратимів, непрості емоції війни, перебуваючи під постійними обстрілами. Хронологічно роботи поділяються на ті, які були зроблені впродовж 2022 року, під час навчання, військового злагодження та впродовж січня 2023 року, коли Максим почав виконувати бойові завдання біля Бахмута.

Фото Івана Станіславського/Твоє місто

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!