У Львові відкриють економічне представництво Малопольщі

1716 0
З 25 червня у Львові офіційно розпочне діяльність Економічне представництво Малопольського Воєводства Республіки Польща. Його мета – забезпечення постійного обміну даними між фірмами та інституціями, що оточують бізнес, забезпечення інформацією щодо локальних ринків, спрощення доступу до контактів із підприємцями, а також налагодження довготривалих міжнародних торгових взаємовідносин та пошук економічних партнерів .

Економічне представництво створене у рамках проекту Business in Malopolska – Partnership Network, що реалізовується Малопольською Агенцією Регіонального Розвитку і Малопольським Воєводством. На базі Львівської торгово-промислової палати відкриють третій центр, попередні два функціонують у Ризі та Калінініграді.

Економічне представництво допомагатиме в отриманні нових контактів з партнерами з Малопольщі, надаватиме підтримку в організації економічних місій та бізнес-зустрічей, братиме участь у промоційних заходах, презентаціях та бізнес-конференціях, надаватиме безкоштовну  економічну інформацію у Малопольщі та її представництвах, надаватиме матеріали з питань проведення економічної діяльності у Малопольщі.  

Представництво Малопольщі матиме свій офіс у Львівській торгово-промисловій палаті (Стрийський парк, 14, Львів)

Малопольща – один із 16 польських регіонів, розташований у південній частині Польщі, на кордоні зі Словацькою Республікою, столицею якого є місто Краків – потужний культурний, науковий та економічний осередок, вигідне місце розташування для бізнесу. Це регіон значного ринку збуту з добре розвиненою транспортною інфраструктурою, із великою кількістю суб’єктів підприємницької діяльності, в основному – малих та середніх підприємств, які мають перспективу стати потенційними партнерами у таких галузях, як харчова, будівельна, автомобільна і хімічна промисловість, туризм тощо. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!