У Львові відкриють піцерію, де працюватимуть ветерани АТО

14706 0
Троє ветеранів АТО відкриють на вулиці Дорошенка у Львові піцерію в стилі military.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Заснувати нову піцерію вирішили троє ветеранів, які у вересні 2016-го року повернулися з війни: Олена Трегубенко, Юрій Антонов (позивний Шуруп) та Остап Проць (позивний Бендер). Ідея створення закладу полягає в допомозі ветеранам знайти місце, де вони будуть почуватися «своїми» та зможуть отримувати стабільну та достойну зарплатню.

Як розповіла в коментарі Tvoemisto.tv Олена Трегубенко, у багатьох ветеранів АТО є проблеми з адаптацією після війни, а також з працевлаштуванням. Створювати заклад засновники будуть за власні кошти, а також із допомогою своїх знайомих.

Читайте також: Іван Гаврилко: Після АТО я два тижні не хотів виходити з дому

Вона додала, що це не перша піцерія з ідеєю працевлаштування колишніх бійців АТО. Подібний заклад спершу відкрили в Києві, потім – у Трускавці та Дніпрі. Окрім того, незабаром з'явиться схожий заклад в Івано-Франківську: там готуватимуть грузинську випічку.

У Львові піцерія ветеранів буде на вулиці Дорошенка, 7 – одразу біля трамвайної зупинки. Точної назви заклад ще не має, але відомо, що відкриють його у травні. У планах – зробити тематичний мурал на фасаді. Також хочуть збудувати літню терасу. Інтер’єр закладу буде в стилі military.

Приміщення, де буде заклад
(фото: Facebook/Елена Трегубенко)

«Хочеться, щоб інтер’єр не був скопійований із усім відомої «Криївки», але й одночасно, щоб не нагадував ветеранам бліндажі, – зазначила Олена Трегубенко. – Ми хочемо, щоб тут можна було відпочити, відчути атмосферу гордості за країну і людей, які стали на її захист. Ми не скорились і дали відпір окупантові. Є за що гордитись!»

Зараз засновники шукають працівників для майбутнього закладу. Як пише Олена Трегубенко на своїй сторінці у Facebook, потрібен бармен, офіціанти та кухарі (можна без досвіду роботи, але з великим бажанням працювати). Також потрібна допомога з ремонтом та деталями інтер’єру.

Із запитаннями та пропозиціями просять звертатися за телефонами:
+380671945580 – Юрій («Шуруп»),
+380504813276, +380676122012 – Олена («Лена»).

Підготували Марічка Мишок, Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!