Коли у Львові відкриють торгові центри

21249 0
Від сьогодні вже запрацювали магазини у «King Cross Leopolis».
фото: trademaster.ua

фото: trademaster.ua

Від сьогодні, 16 травня, відновила продажі торгова галерея «King Cross Leopolis», що у Сокільниках, на вул. Стрийській, 30. Однак тимчасово всі магазини працюватимуть до 20:00. Ковзанка, розважальна зона та фудкорт ще не працюють.

Із понеділка, 18 травня, у Львові відновлює роботу 90% магазинів торгово-розважального комплексу «Victoria Gardens». Окрім цього, у ТРК вже працюють супермаркет «Сільпо», перукарні, магазини із товарами для тварин, для дому, із косметикою, аксесуарами та побутовою хімією, технікою та електронікою, а також ювелірні.

Відкритими теж є: відділення Нової пошти, обмін валют, хімчистка, працюють платіжні термінали і банкомати.

Також у понеділок відкриють магазини одягу, білизни та взуття «ТРЦ Форум Львів», що на вул. Під Дубом, 7б. Закритими залишаються: розважальна зона та фуд-корти. Детальніший графік роботи магазинів торгового центру можна дізнатися за посиланням.

Читайте також: Перукарям могли дозволити стригти людей на вулиці. Галина Слічна про нові правила і перевірки у Львові

У спортивно-торгово-розважальному центрі «Спартак» вже відкрили низку магазинів, проте вони працюють за новим графіком. Також тут працює хімчистка, відділення нової пошти, аптека та супермаркет. Детальніше тут.

Із вівторка, 19 травня, у Львові відновлює роботу ТВК «Південний», що на вул. Щирецькій, 36. Однак школа, дитячий садочок, фудкорти та зони розваг у торговому комплексі, а також спортивні центри наразі залишаються закритими.

Відвідувачів просять дотримуватися вимог безпечного перебування у громадських місцях: зберігати дистанцію, одягати маски, не переміщуватися групами, де більше двох осіб (окрім дітей із батьками).

Нагадаємо, що з 15 травня у Львові відкрили візові центри, магазини з одягом, білизною, взуттям, а також продовольчі ринки. Це стосується лише тих магазинів, що мають прямий вихід на вулицю. Із 18 травня мають запрацювати магазини одягу і взуття в ТРЦ, а також міські поліклініки для амбулаторного лікування.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!