У Львові відкриють тимчасову автостанцію на Городоцькій

5539 0
Львівська міська рада затвердила відкриття тимчасової автостанції «Західна» на вул. Городоцька, 359. Автобуси звідти курсуватимуть у Городоцькому, Мостиському, Самбірському, Старосамбірському та Турківському напрямках. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету 26 серпня.
фото: lvivexpres.com, mapia.ua, volynnews.com

фото: lvivexpres.com, mapia.ua, volynnews.com

Відтак,  ТзОВ «Бізнесресурс» отримало згоду на відкриття  тимчасової автостанції «Західна» на вулиці Городоцькій, 359, пише galinfo.com.ua.

За словами мера міста Андрія Садового, будівництво тимчасової автостанції є вкрай необхідне.  На виконкомі запевнили, що тимчасову автостанцію збудують протягом місяця-двох з мінімальними затратами. «Це не завадить проведенню конкурсу для інвестора з будівництва повноцінної автостанції на вул. Городоцькій–Збиральній», -  додав Андрій Садовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обласні маршрутки не їздитимуть центром Львова

Як інформувало Tvoemisto.tv 19 червня, на сесії міської ради львівські депутати проголосували за будівництво АС на вул. Пасічній – вул. Зеленій та на вул. Городоцькій – вул. Збиральній. Станція на перехресті вул. Пасічна – вул. Зелена обслуговуватиме Бібрський та Ходорівський напрямки, а АС на вул. Городоцькій – Городоцький напрямок.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!