У Львові відновив роботу автобусний маршрут №17

3402 0
Автобуси №17 не працювали у місті півтора тижні.

У Львові відновив роботу ще один автобусний маршрут – №17. Він курсує від вул. Щурата до Львівського протезного заводу. Нині на маршруті працює п’ять автобусів. Про це повідомили у прессслужбі ЛМР.

«Зараз на маршруті курсує 5 автобусів марки «Еталон». Інтервал руху становить близько 20 хвилин. З понеділка перевізник додасть на цей маршрут ще один автобус», – каже керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Читайте також: Які маршрути у Львові тимчасово не курсують під час воєнного стану

Автобуси №17 не працювали у місті півтора тижні. Цей маршрут обслуговує ТОВ «Фіакр-Львів».

Нагадаємо, що 2 червня почав діяти відкоригований тариф на проїзд у автобусних маршрутах. Вартість проїзду становить15 грн. Водночас у трамваях і тролейбусах усе ще 10 грн. Також зберігається право безкоштовного проїзду для всіх пільгових категорій. Окрім цього, від завтра схеми руху автобусних маршрутів №5а і №52 змінили, через що Асоціація перевізників Львівщини звинуватила ЛМР у лобіюванні інтересів комунального АТП-1.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!