У Львові відремонтували дитяче відділення у другій поліклініці. Фото

4165 0
Загалом на ремонт використали понад 700 тисяч гривень.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

У Львові провели капітальний ремонт дитячого поліклінічного відділення другої міської поліклініки, що на вул. Стрийській, 61. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

У відділенні відремонтували кабінети та коридор, замінили вікна, двері і внутрішні мережі. Також в поліклініці утеплили фасад. Загалом на капітальний ремонт і закупівлю меблів використали понад 700 тис. грн.

На заміну вікон, дверей та внутрішніх мереж з бюджету розвитку міста виділили 451 072 грн. За кошти загального фонду міського бюджету (146 652 грн) відремонтували коридор, закупили металопластикові двері та необхідні будматеріали.

Читайте також: У львівській дитячій лікарні чоловік побив двох лікарів та розгромив приймальню

За словами головної лікарки комунальної 2-ї міської поліклініки Львова Тетяни Токарєвої, за позабюджетні кошти (понад 100 тис. грн) замінили підлоги, вимикачі, світильники, санітарне пофарбування стін у кабінетах, а також закупили меблі, жалюзі, стенди тощо.

Довідка. Дитяче відділення 2-ї міської поліклініки обслуговує 2 103 дітей до семи років. Користуватися послугами відділення можуть жителі Сихівського (вул. Скорини, Хуторівка, Гашека, Персенківка, Стрийська, Боднарська, Максимовича, Демнянська, Мікльоша, Хортицька, Сокільницька) та Франківського (вул. Стрийська, Сокільницька, Підстригача) районів.

Медичну допомогу у відділенні надають 5 лікарів-педіатрів та 10 медичних сестер, з яких – 4 дільничні, 1 лаборант, 3 молодших медичних працівників та 2 реєстратори. Окрім двох кабінетів для огляду дітей, також функціонують кабінет «Здорової дитини», кабінет для проведення масажу та огляду дитячими вузькими спеціалістами, кабінет для проведення профілактичних щеплень, фізіотерапевтичний та процедурний кабінети, лабораторія та кабінет інфекційних захворювань.

Фото: прес-служба ЛМР

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!