У Львові відремонтують фасади будівлі Галереї мистецтв на Стефаника

2505 0
Наразі визначають підрядника, який має завершити роботи до кінця 2019 року.
Фото: Zaxid.net

Фото: Zaxid.net

У Львові відреставрують фасади будівлі Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького, що розташована за адресою вул. Стефаника, 3. Відповідну тендерну документацію опублікували на сайті електронних закупівель Prozorro.

Читайте також: Люди Твого міста. Тарас Возняк про скандали, «газ щастя» і дух міста

Пропонована вартість робіт становить понад 9,1 млн гривень. Згідно з технічним завданням, підрядник має провести гідроізоляцію, пофарбувати фасад та цоколь вапняною фарбою, замінити вікна, ліквідувати тріщини та відреставрувати металеві карнизи й брами. 

До аукціону допустили ТОВ «Вельт Капітал», які запропонували відреставрувати будівлю за майже 8,3 млн гривень. Згідно з даними сайту Youcontrol, компанія зареєстрована у Львові та займається будівництвом житлових і нежитлових приміщень. Її керівницею є Тетяна Павленко. Після остаточного визначення підрядника роботи мають завершити до кінця наступного року.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!