У Львові відремонтують приміщення реабілітаційного центру на Сихові

1677 0
Йдеться про приміщення міського центру соціальних послуг та реабілітації «Джерело».
Фото реабілітаційного центру "Джерело" / Умовне

Фото реабілітаційного центру "Джерело" / Умовне

У Львові на вулиці Червоної Калини, 66 за 1,4 млн грн хочуть провести капітальний ремонт приміщень Комунальної установи змішаного типу «Львівський міський центр соціальних послуг та реабілітації «Джерело». Відповідний тендер опублікували в електронній системі закупівель Prozorro. 

Як повідомили Tvoemisto.tv у центрі соціальних послуг «Джерело», вони оголосили тендер, оскільки у цих приміщеннях «Джерело» буде найближчим часом відкривати Консультативно-ресурсний центр для мешканців львівської громади, які перебувають у складних життєвих обставинах. 

«Консультативно-ресурсний центр буде приймати телефонні звернення а також вести прийом громадян, основне його завдання зробити соціальні послуги доступними до потребуючих мешканців, надати їм вичерпну інформацію та перенаправляти в різні можливості громади задля нормалізації життя людей».

Йдеться про кілька кімнат у приміщенні Сихівської районній адміністрації, у яких Центр соціальних послуг «Джерело» планує відкрити Консультативно-ресурсний центр для львів’ян у складних життєвих обставинах.

За ці кошти мають заповнити дверні і віконні прорізи, улаштувати підвісні конструкції та стелі, влаштувати перегородки, провести електротехнічні роботи та роботи з мурування і фарбування стін. 

Переможцем тендеру стало ТзОВ «Тандем Ріел», що має виконати ці роботи до 31 грудня 2023 року. За даними Youcontrol, ТзОВ «Тандем-Ріел» зареєстроване у Львові і займається будівельними роботами. Кінцевим бенефіціаром є Ярослав Іваньков. 

Читайте також: У Львові за 31 млн грн хочуть відремонтувати операційний блок лікарні Першого ТМО

Нагадаємо також, що у Львові планували провести реконструкцію приміщення центру соціальних послуг та реабілітації «Джерело» на вулиці Пасічній, 39. Вартість робіт становитиме 31 860 810 млн грн. За ці кошти планували провести реконструкцію основного приміщення, облагородити та озеленити територію, встановити огородження. Завершити роботи планують до 31 грудня 2025 року. Про це нам стало відомо з оголошення, що публікували в електронній системі закупівель Prozorro, однак наразі воно не дійсне. 

Зазначимо, львівський центр «Джерело», який працює із дітьми та молоддю з особливими потребами, має кілька осередків у Львові – на вулиці Хмельницького, 195, на проспекті Червоної калини, 86а, вул. Кирилівській, 3а, на вул. Роксоляни, 23 та на вул. Пасічній, 39. 

Також ще у травні 2023 року на Львівщині запрацював шостий осередок львівського центру реабілітації «Джерело». Його відкрили у Винниках на вул. Галицькій, 12. Тут діти, які мають труднощі розвитку, займаються з фахівцями: малюють, співають, навчаються та проводять різні рухові активності. Детальніше за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!