У Львові хочуть відремонтувати приміщення реабілітаційного центру за майже 32 млн грн

1221 0
Йдеться про реабілітаційний центр «Джерело», що на вулиці Пасічній, 39.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові планують провести реконструкцію приміщення центру соціальних послуг та реабілітації «Джерело». Вартість робіт становитиме 31 860 810 млн грн. Про стало відомо з оголошення в електронній системі закупівель Prozorro.

Йдеться про ремонт приміщення комунальної установи змішаного типу на вул. Пасічній,39. За ці кошти планують провести реконструкцію основного приміщення, облагородити та озеленити територію, встановити огородження. Завершити роботи планують до 31 грудня 2025 року. 

Читайте також: У Львові за 31 млн грн хочуть відремонтувати операційний блок лікарні Першого ТМО

Тендер оголосили 18 травня, а переможця обрали 27 травня – ним став ПП «Західбуд-Плюс». Згідно з даними системи Youcontrol, власником фірми є Станіслав Кузьма.

Нагадаємо, що ще у травні 2023 року на Львівщині запрацював шостий осередок львівського центру реабілітації «Джерело». Його відкрили у Винниках на вул. Галицькій, 12. Тут діти, які мають труднощі розвитку, займаються з фахівцями: малюють, співають, навчаються та проводять різні рухові активності. Детальніше за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!