У Львові відновлять спорткомплекс на вул. Кастелівка. Візуалізація

6248 0
На сьогодні спорткомплекс на вул. Кастелівка перебуває на балансі ЛКП «Спортресурс» та потребує проведення капітальних відновлювальних робіт, адже тут відсутні якісні роздягальні та душові, а також покриття спортивних майданчиків виконано з асфальту та перебуває у незадовільному стані.
фото: www.youtube.com

фото: www.youtube.com

Нині у Львові працюють над реконструкцією спорткомплексу на вул. Кастелівка. Після робіт на стадіоні можна буде комфортно займатися легкою атлетикою, регбі, американським футболом, тенісом, баскетболом, а також тут облаштують гімнастичний комплекс для стріт-воркауту і вуличні тренажери.

Для легкої атлетики передбачається бігове гумове покриття, для регбі та американського футболу – натуральна трава з дренажною системою. Кожна із спортивних зон має мати окреме освітлення. А вже цього року планується виконати наливне мультиспортивне покриття на баскетбольному майданчику, відновлювати який почали в минулому році.

Під час проведення реконструкції передбачається, що будуть повністю відновлені всі існуючі спортивні зони на спорткомплексі, а також буде облаштовано нове міні футбольне поле із штучним покриттям.

Після реконструкції спорткомплекс і надалі залишиться відкритим і доступним для місцевих мешканців для задоволення їхніх потреб у занятті спортом та фізичною культурою.

«Ми дуже хочемо, щоб відновлений спорткомплекс на вул. Кастелівка подобався і дітям з мікрорайону, для яких він стане гарним місцем для проведення шкільних змагань і мешканцям прилеглих будинків, які не тільки зможуть займатися там фізкультурою, а й просто відпочивати. Для цього ми маємо провести низку зустрічей, аби сформувати коло друзів спорткомплексу та сформувати чітке і узгоджене технічне завдання для виготовлення проектно-кошторисної документації», - зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

Після першої зустрічі з мешканцями, їхні думки певним чином розділилися. Одна частина висловилася за відновлення спорткомплексу згідно із представленим попередній ескізним проектом, інша ж частина людей висловила своє занепокоєння тим, що після реконструкції збільшиться кількість відвідувачів, що у свою чергу збільшить шум.

Проте таких зустрічей заплановано ще не одну, допоки проект реконструкції спорткомплексу задовольнить потреби більшості мешканців. Загалом цього року управління має наміри підготувати всю необхідну проектну кошторисну-документацію та пройти її державну експертизу. З 2017 року почнуться самі ремонтні роботи, які будуть проводитися поетапно у відповідності до черговості реконструкції окремих спортивних зон на спорткомплексі та виділених в бюджеті коштів. Завершення робіт з реконструкції спорткомплексу попередньо заплановано до 2019 року.

Опублікувала Маряна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!