У Львові облаштують острівець безпеки на вулиці Бібліотечній

1147 0
Також планують відремонтувати тротуари на вулиці Професорській.
Фото:google.commaps

Фото:google.commaps

У Львові облаштовують острівець безпеки на пішохідному переході через вулицю Бібліотечну. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомив начальник відділу ЖКГ Галицької районної адміністрації Віктор Дубиняк.

«Зараз проводимо капітальний ремонт тротуарів на вулицях Устияновича і Професорській. За проєктом передбачене облаштування острівця безпеки на переході через вулицю Бібліотечну. Вартість робіт становить 800 тисяч», – каже він.

Читайте також: Безпека на Хуторівці після реконструкції вулиці. Коли виправлять проблеми

Закінчити роботи планують до 15 листопада, якщо будуть належні погодні умови. 

Нагадаємо, цього року у Львові планують демонтувати підпірну стінку на вулиці Професорській та заборонити проїзд нею. Йдеться про вулицю Професорську, з’їзд з неї виходить на вулицю Степана Бандери поблизу головного корпусу Політехніки. Там планують демонтувати аварійну підпірну стінку і реорганізувати рух.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!