На Знесінні у Львові відремонтують вулицю Кордуби

2645 0
На поточний ремонт витратять 702 тис. грн.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

У Львові в мікрорайоні Знесіння проведуть поточний ремонт вулиці Кордуби за понад 700 тисяч гривень. Відповідний тендер на ремонт оголосили на сайті електронних закупівель Prozorro.

Замовником робіт є Личаківська районна адміністрація. На конкурс пропозиції подали дві компанії: ТОВ «Львівська дорожня служба» та ПП «Захід-трансбуд». Переможцем обрали ТОВ «Львівська дорожня служба», яке запропонувало відремонтувати вулицю за 702,6 тисяч гривень. Однак договір із фірмою-переможцем ще не підписали.

Згідно з тендерною документацією, тут планують фрезерувати шлакове покриття та провести ямковий ремонт асфальтобетонного покриття товщиною 55 мм.

Читайте також: Що не так із ремонтом на Личаківській

Згідно з даними системи Youcontrol, основним видом діяльності ТОВ «Львівська дорожня служба» є будівництво доріг та автострад. Керівником компанії є Павло Коцюруба, якому належить ще низка львівських будівельних фірм. Додамо, що раніше стало відомо, що ТОВ «Львівська дорожня служба» ремонтуватиме частину вулиці Шота Руставелі у Львові.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!