У Львові відремонтують вулицю Пластову

2035 0
Вартість реконструкції вулиці становить майже 39 млн грн.
Фото: Google maps

Фото: Google maps

Відучора розпочали капітальний ремонт вулиці Пластової, на ділянці від вулиці Богданівської до вулиці Бескидської. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Маємо всі дозволи на початок робіт. Переможець торгів ПрАТ "Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1". Ціна робіт за договором – 38,9 млн. грн»? – повідомили у ЛКП «Львівавтодор.

Читайте також: Ремонт вулиці Замарстинівської знову відклали

Згідно з проектом, під час ремонту вулиці планують замінити наявний чавунний водопровід та напірну каналізацію зі сталевих труб на нові конструкції з поліетилену, а такожвлаштувати дощову каналізацію, оновити розподільчий газопровід, прокладений через проїзну частину вулиці Пластової.

Окрім цього, у межах ремонту, планують влаштувати повітряну лінію зовнішнього освітлення з енергозберігаючими світильниками. Для цього у відповідних місцях закладатимуться резервні футляри.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!