У Львові відзначили 25 найкращих сімейних лікарів

39043 0
Вони отримають премію 20 тис. грн.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Сьогодні, 22 грудня, у Львові відзначили сімейних лікарів з найвищим показником роботи. Відзнаки отримали 25 медиків, яких визначила комісія з оцінки виконання міської програми «Здоров’я львів’ян». Вони отримають премію 20 тис. грн.

Джерело: Львівська міська рада

Так, відзнаки отримали лікарі: Прачук Світлана, Мрак Віра, Вороновський Володимир, Олійник Оксана, Орач Тетяна, Геленко Ольга, Стеренчак Ольга, Почапський Євген, Квасюк Марія, Вишневська Людмила, Коцан Наталія, Гайдук Ольга, Пілецька Ірина, Земенкова Ніна, Левчук Анна, Набоченко Валентина, Ліщинська-Жолоб Ярослава, Рацька Уляна, Закрута Ірина, Рудницька Наталія, Кантарджян Зоряна, Тенюк Наталія, Жук Ольга, Макеєвець Любов, Поташник Наталія.

Читайте також: У Львові відзначили лікарів-волонтерів, що допомагають переселенцям на залізничному вокзалі

Нагадаємо, що цього року запровадили міську програму скринінгу, профілактики та ранньої діагностики захворювань «Здоров’я львів’ян», яка передбачає, зокрема, діагностику таких недуг, як гіпертонічна хвороба, цукровий діабет та деяких онкологічних захворювань – рак молочної залози, передміхурової залози та колоректального раку певних вікових груп із застосуванням скринінгових програм. Усі сімейні лікарі Львівської громади беруть участь у реалізації цієї програми. 25 найкращим із них, відповідно до реалізованих показників обстежених осіб, виплачують премію в розмірі 20 тис. грн (без урахування податків).

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!