У Львові відзначили медичних працівників. Перелік

9187 0
11 медиків отримали подяки.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Напередодні Дня медичного працівника, який відтепер в Україні відзначають 27 липня, сьогодні лікарям вручили подяки від громади міста. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Спершу відбувся молебень в Архикатедральному Соборі Святого Юра, а опісля відбулось саме нагородження. Нагороди вручила керуюча справами виконкому Львівської міської ради Наталія Алєксєєва.

Подяками нагородили:

  • Андрущишин Божену – лікаря-психіатра психіатричного відділення лікарні святого Пантелеймона;
  • Шміло Роксоляну – фізичного терапевта, ерготерапевта відділення реабілітації лікарні святого Пантелеймона;  
  • Дмитріва Дениса – фізичного терапевта, ерготерапевта відділення реабілітації лікарні святого Пантелеймона;
  • Гриценко Галину – завідувачку ревматологічного відділення, лікаря-ревматолога 4-ї міської лікарні;
  • Бакай Марію – сестру медичну хірургічного відділення поліклініки № 1 лікарні Князя Лева;
  • Якимович Марію – лікаря з медицини невідкладних станів підстанції № 1 станції екстреної медичної допомоги «Львів»;
  • Головату Зоряну – сестру медичну операційну операційного відділення з центральною стерилізаційною;
  • майора медичної служби Гедзелівську Зіновію – начальника відділення кишкової інфекції клініки інфекційних захворювань;
  • працівника Збройних Сил України Сандуляка Геннадія – лікаря-анестезіолога відділення рентгено-ендоваскулярної хірургії клініки хірургії серця та магістральних судин.
  • майора медичної служби Лучкевич Мирославу – начальника клініки неврології та реабілітації хворих - начальника неврологічного відділення;
  • працівника Коваль Аліну – лікаря-анестезіолога відділення анестезіології, реанімації та інтенсивної терапії клініки хірургії.

Нагадаємо, День медичного працівника – професійне свято всіх працівників сфери охорони здоров'я. Щороку українських медиків вітали у третю неділю червня. Але, починаючи з цього року, дата свята змінилася згідно указу президента України.

Фото: ЛМР

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!