У Львові власників магазинів просять прибрати сніг біля своїх закладів

2358 0
Львів’ян просять сприяти швидкому прибиранню снігу на вулицях міста.
фото: city-adm.lviv.ua

фото: city-adm.lviv.ua

У Львівській міській раді відбулась оперативна нарада комунальних служб міста щодо здійснення прибирання, у зв’язку з несприятливими погодними умовами. Відтак, керівники районних адміністрацій будуть звертатися до власників магазинів та торгових центрів з проханням допомогти з прибиранням цих територій.

«Ми просимо власників магазинів та торгових центрів прибрати територію біля їхніх об’єктів. Комунальні служби міста упродовж дня працюють в посиленому режимі. В першу чергу, прибираємо магістральні дороги, аби забезпечити проїзд громадського транспорту. Синоптики прогнозують, що вночі опади закінчаться. З 4 ранку вийдуть двірники, аби розчистити усі тротуари та проходи між будинками», – розповів Сергій Бабак, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Читайте також: Обмежений проїзд вантажівок на великих дорогах: схема майданчиків для стоянок

Нагадаємо, за інформацією Львівського гідрометцентру, за період з 08:00 12 листопада до 20:00 13 листопада у Львові випало 100% місячної норми опадів – 46 мм.

Нагадаємо, комунальні підприємства міста мають 144 одиниці снігоприбиральної техніки. Відстежити роботу техніки можна он-лайн на сайті http://lviv.art-security.com/.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!