У Львові внаслідок ДТП на пішохідних переходах постраждали двоє людей

1762 0
Аварії трапилися на перехресті Кульпарківської та Перфецького, а також на вул. Науковій.
Фото поліції Львівської області

Фото поліції Львівської області

За минулу добу у Львові трапилося дві дорожньо-транспортних пригоди, в яких водії скоїли наїзди на пішоходів у межах пішохідного переходу. Унаслідок ДТП двоє були травмовані, їх доправили до лікарні. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Зокрема, у неділю, о 18.50, на перехресті вулиць Кульпарківської та Перфецького у Львові водій автомобіля «Шкода Фабія», 21-річний мешканець одного з сіл Львівського району, наїхав на 45-річного львів’янина, який переходив проїзну частину на пішохідному переході. І ще одна ДТП сталась у той же день близько 22.00 на вулиці Науковій. Там 29-річний мешканець одного з сіл Яворівського району, керуючи автомобілем «Фольксваген Кадді», наїхав на 29-річну львів’янку, яка переходила проїзну частину в межах пішохідного переходу. Жінка отримала тілесні ушкодження. Обидвох потерпілих доправили до медзакладів.

Читайте також: Львів'янка загинула в ДТП у черзі на перетин кордону

В усіх випадках слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Наразі проводять розслідування, правоохоронці встановлюють обставини подій. Поліцейські також закликали учасників дорожнього руху, особливо в темну пору доби та за складних дорожніх умов, ретельно дотримуватись ПДР, бути уважними та обережними.

Ольга Коваль

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!