У Львові внаслідок коронавірусу помер 44-річний священник

25300 0
Отець Ігор Кожидло перебував у реанімації лікарні швидкої допомоги.
Фото: Львівська Архідієцезія РКЦ

Фото: Львівська Архідієцезія РКЦ

Сьогодні вранці, 27 жовтня, у віці 44 років помер отець Ігор Кожидло, настоятель парафії Святих Апостолів Петра і Павла в Бережанах (Галицький деканат). Про це повідомила на своїй сторінці Львівська Архідієцезія РКЦ.

Як повідомляє видання CREDO, священник хворів на коронавірус. Через хворобу було уражено майже всі легені. Останній місяць отець Ігор перебував у реанімації у Львівській лікарні швидкої допомоги під апаратом штучної вентиляції легень.

Ігор Кожидло народився 1976 року у Львові. Був вікарієм у Бродах, адміністратором в Микулинцях, проходив навчання в Римі у Папському Латеранському Університеті (канонічне право), був нотаріусом Архієпископського Суду у Львові, вікарієм пар. св. Марії Магдалени у Львові, адміністратором у Великих Мостах та настоятелем в Бережанах.

Про чин похорону повідомлять згодом.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!