У Львові внаслідок сильної зливи стався розлив колектора

3715 0
Внаслідок негоди стався розлив колектора на вул. Торф’яній.
Фото: Варта-1

Фото: Варта-1

Сьогодні, 17 липня, близько 21:00 у Львові пройшла гроза. Внаслідок негоди стався розлив колектора на вул. Торф’яній, відбулось підтоплення, деякі будинки мають перебої з електропостачанням. Про це повідомили в пресслужбі ЛМР.

Комунальні служби вже працюють, аби оперативно ліквідувати наслідки зливи. 

«Через те, що одномоментно випала велика кількість опадів, у кількох будинках ливнева каналізація не впоралась із тою кількістю води, на кількох дорогах частково забились дощеприймачі та не могли приймати воду. Є випадки зірваних потоком води каналізаційних люків», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Львів накрила потужна злива та гроза. Фото, відео

Працівники «Львівелектротрансу» проведуть огляд трамвайних колій з метою виявлення замулених місць, що утворились через сильні потоки води, аби розчистити колію, і електротранспорт міг рано вчасно виїхати на лінії.

Нагадаємо, що блискавка також влучила у два трансформатори.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!