У Львові водій маршрутки на світлофорі збив 16-річну дівчину. Відео

7677 0
Дівчину госпіталізували.
фото: скрін з відео управління безпеки міста

фото: скрін з відео управління безпеки міста

У Львові трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі маршрутки та пішохода. Аварія сталася сьогодні, 10 червня, о 14:10 год.

На регульованому пішохідному переході, що на перехресті вулиці Під Дубом та проспекті Чорновола, автобус збив дівчину. Відповідне відео з камери управління безпеки міста ЛМР оприлюднили на «Гарячій лінії» міста.

Як повідомила Тvoemisto.tv речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська, наїзд скоїв водій маршрутки №41. Дівчинку госпіталізували.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 14.20 на вулиці під Дубом. Водій автобуса, 55-річний мешканець Городоцького району, скоїв наїзд на львів’янку віком 16 років. Дівчинку госпіталізували. Правоохоронці встановлюють всі обставини події», – зазначила Світлана Добровольська.

Нагадаємо, що сьогодні вранці, 10 червня, водій маршрутки №183 у Львові в’їхав у знак та світлову конструкції автозаправки на пр. Червоної Калини о 6:38 год. А у понеділок, 7 сервня, на вул. Левандівській маршрутка № 11заїхала у дерево. Унаслідок зіткнення постраждали п'ятеро пасажирів. Їм надали медичну допомогу і госпіталізували. Детальніше дізнавайтеся за посиланням

Ання Чистякова

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!