У Львові вперше помили безпритульних. Фото

10315 4
«День лазні» організували у Домі милосердя.
Фото: Фейсбук Андрія Садового

Фото: Фейсбук Андрія Садового

Два тижні тому під час засідання виконавчого комітету ЛМР міський голова Андрій Садовий ініціював «дні лазні» у Львові. За його словами, зовнішній вигляд безпритульних відлякує львів’ян, тому треба організувати місця, де б вони могли помитися. Долучитися до ініціативи він запропонував представникам бізнесу, зокрема згадав про «Гранд Готель», що на проспекті Свободи.

Читайте також: Куди віддати речі потребуючим. Оновлена мапа локацій у Львові

Як розповіла раніше у блозі Tvoemisto.tv заступниця голови ради спільноти взаємодопомоги «Оселя» Наталія Саноцька, у Львові треба створити центри для безпритульних. Вони не мають бути розташовані безпосередньо в готелях чи ресторанах міста, однак власники закладів мали б дофінансовувати ці організації.

Більшість читачів Tvoemisto.tv на сторінці медіа-хабу у Фейсбуку підтримали ініціативу розширення таких закладів, як «Оселя».

Сьогодні ж, 20 серпня, у Львові зорганізували автобус для безпритульних людей та відвезли їх у Дім милосердя, що на вулиці Мазепи, 48. 

«Запустили «веселий автобус» для людей, які живуть на вулиці і не мають де отримати санітарно-гігієнічні послуги», – написав на своїй сторінці у Фейсбук Андрій Садовий.

За його словами, ідея «веселого автобуса» – зробити добре іншій людині.

Фото зі сторінок Христини Процак та Андрія Садового у Фейсбук 


Читайте також:
21 Серпня, 2019 08:38
666 ... "..слишком умных жизнь сама
чешет с двух боков :
горе им и от ума ,
и от му.даков .."
21 Серпня, 2019 08:15
666 ... а я у мами дурник ... Слава Україні ! ...
20 Серпня, 2019 23:22
Андрій Міщенко У Шістьори в кубі знову загострення! Кличте санітарів))
20 Серпня, 2019 15:32
666 ... помили б ще(на шару) дописувача " андрій міщенко" ... бо опис його поведінки у спілкуванні на цих шпальтах --- торгується і обурюється цінами при вході у платний громадський туалет ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!