У Львові вручили премії призерам Всесвітніх ігор

1220 0
Станіслав Горуна здобув медаль у змаганнях з карате, а решта спортсменів в акробатиці.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Львівські спортсмени, які стали призерами Всесвітніх ігор, за висові спортивні здобутки отримали премії, повідомляє ЛМР.

Зокрема, тренер Станіслава Горуна, як і сам спортсмен отримали по 35 тисяч гривень, а акробати Станіслав Кукурудз, Юрій Пуш, Тарас Яруш та Юрій Савка і їх тренер за «бронзу» – по 20 тисяч гривень.

Читайте також: Представники Львівщини здобули другу медаль на Всесвітніх іграх

Станіслав Горуна здобув медаль у змаганнях з карате, а решта спортсменів в акробатиці.

Нагадаємо, що з 7 до 17 липня у Бірмінгемі (США) тривали Всесвітні ігри – міжнародні комплексні змагання з видів спорту, що не входять до програми Олімпійських ігор. Їх проводять з 1981 року з періодичністю один раз в 4 роки, з 2001 року проходять під патронатом Міжнародного олімпійського комітету (МОК). Цьогоріч в іграх взяли участь рекордна кількість спортсменів з України – 103, з них 14 представників Львова, а саме 10 спортсменів та 4 тренери.

На Всесвітніх іграх у США українські спортсмени здобули рекордні 45 медалей, серед яких 16 золотих, 12 срібних та 17 бронзових. Такий результат дозволив нашій збірній посісти високе третє загальнокомандне місце.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!