У Львові вшанували пам'ять Героїв Революції Гідності. Фото, відео

1489 0
Вже восьмий рік поспіль цього дня вшановують пам'ять загиблих Героїв Майдану.
Фото: Анна Чистякова

Фото: Анна Чистякова

Сьогодні, 21 листопада, у Львові відзначили День Гідності та Свободи. Вранці відбулася спільна молитва на Личаківському кладовищі, та покладання квітів на полі почесних поховань № 67.

О13:00 на Меморіалі Небесної Сотні у Львові підняли національний стяг. Також тут відбулася спільна молитва за Героїв Майдану.

У заходах взяли участь священнослужителі, військові капелани, посадовці, волонтери, учасники Революції Гідності і свободи та учасники бойових дій.

Нагадаємо, 21 листопада 2013 року розпочались перші протести української громадськості у відповідь на рішення Кабінету міністрів України про призупинення процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Першими на мирну акцію протесту вийшли студенти у Льові та Києві. 

Фото ЛОДА і Анни Чистякової


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!