Львів зупинився в хвилині мовчання на знак вдячності захисникам. Фото

1792 0
1 жовтня Україна зупинилася у хвилині мовчання.
фото: лова

фото: лова

Сьогодні, 1 жовтня, о 9:00 вся Україна завмерла у загальнонаціональній хвилині мовчання у памʼять про усіх наших захисників та захисниць, які загинули. У Львові також віддали шану воїнам.

Джерело: ЛОВА. 

«Памʼятаємо про тих, хто віддав життя під час повномасштабної війни, ООС, АТО, Революції Гідності. Памʼятаємо про українських воїнів усіх часів, які найвищою ціною здобували незалежність нашої держави. Де б ми не були та що б не робили, така хвилина мовчання має бути щодня. В памʼять про всіх, кого відібрали у нас окупанти. Як нагадування, що маємо бути згуртованими й битися ще сильніше. За Україну. За себе і рідних. За всіх, кого ми втратили. Битися і вибороти своє. Герої не вмирають! Вони назавжди у нашій історії і в наших серцях», – зазначив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

Юлія Кметик

Фото: ЛОВА

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!