У Львові встановлять меморіальну таблицю Герою Тарасу Березюку

1335 0
Відкриття таблиці відбудеться 2 березня.
Фото з Facebook

Фото з Facebook

У четвер, 2 березня, у Львові встановлять меморіальну таблицю загиблому захиснику Тарасу Березюку. Відкриття таблиці відбудеться о 12:00 год на фасаді Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, що на вул.Пулюя, 42. Про це повідомили у Facebook-спільноті коледжу. 

Тарас Березюк з перших днів повномасштабного вторгнення боронив рідну землю. Загинув 24 серпня 2022 року у бою з російськими окупантами. Брав участь у тяжких боях за Попасну, Врубівку, Золоте, Лисичанськ та Сєвєродонецьк. Він був бійцем 24-ої окремої механізованої бригади. 

Читайте також: У Львові відкрили меморіальну таблицю Герою Тарасу «Хаммеру» Бобаничу. Фото

У мирному житті Тарас Березюк був завідувачем економіко-технологічного відділення ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ», викладачем історії та соціології. Відданий фанат львівських Карпат представник колективу «Pride», учасник Революції Гідності, ветеран російсько-української війни, артилерист. Тараса Березюка було нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно).

Нагадаємо, нещодавно у Львові відкрили меморіальну таблицю учаснику бойових дій, Герою України Тарасу «Хаммеру» Бобаничу. Вона з'явилася на фасаді Львівського державного університету внутрішніх справ, що на вул. Городоцькій, 2.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!