У Львові встановлять тимчасову будівлю для релокованого бізнесу

1024 0
Змонтувати її мають на вул. Миколайчука.

У Львові на вул. Миколайчука встановлять тимчасову будівлю для релокованого бізнесу. Забезпечувати функціонування споруди, яку змонтують на території площею 0,2 га, буде ЛКП «Рембуд». Відповідне ухвалили на засіданні виконавчого комітету, – передає пресслужба ЛМР.

Саму ж споруду місто отримає у межах співпраці із міжнародною організацією ПРООН.

Читайте також: Релоковані на Львівщину підприємства можуть отримати мікрогранти. Що пропонують

«Йдеться про можливість реалізації проєкту спільно із ПРООН – міжнародною організацією, яка надає місту в межах спільно розробленого проєкту тимчасову розбірну конструкцію для розміщення там релокованого бізнесу… Рішенням ми хочемо надати комунальному підприємству «Рембуд» функції замовника робіт у відповідної компанії, яка буде надалі надавати обслуговуючі послуги цьому приміщенні, підводити туди комунікації тощо», – додає керівник управління інвестицій та проєктів ЛМР Андрій Павлів.

Нагадаємо, що на Львівщину переїхало 193 підприємства з територій, де тривають активні бойові дії. З них 115 – уже повноцінно відновили роботу. Завдяки релокації підприємств на Львівщині вдалось створити 4511 робочих місць. Які галузі є у пріоритеті в регіоні, читайте в матеріалі Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!