У Львові встановили зовнішній ліфт біля поліклініки на вулиці Чупринки. Фото

9878 0
На усі роботи із облаштування ліфта у бюджеті розвитку передбачили 6 мільйонів гривень.
Фото: ГО "Зручне місто"

Фото: ГО "Зручне місто"

У поліклініці на вулиці Чупринки, 43 у Львові встановили зовнішній ліфт. Фото опублікувала ГО «Зручне місто».

Рішення про облаштування ліфту виконавчий комітет Львова ухвалив 16 квітня. Йдеться про будівлю поліклінічного відділення № 1, що на вул. Генерала Т. Чупринки, 43. Головний архітектор Львова Антон Коломєйцев тоді зазначив, що ліфт і конструкції будуть легкої і сучасної конструкції. Ліфт розташований ззовні полікілінки з боку вул. Івана Левинського.

На всі роботи скерували 6 мільйонів гривень.

Раніше на 4 чи 5 поверх хворих у медзакладі носили сходами на ношах. Через проблеми із інклюзивністтю у медзакладу також могли виникнути й проблеми із фінансуванням, бо, якщо медзаклад не відповідає вимогам Національної служби здоров'я України, то структура не підписуватиме угоди на державне фінансування тих чи інших напрямків медичної роботи на 2021 рік з лікарнею.

Фото: ГО «Зручне місто»

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!