У Львові всиновили хлопчика, якого у травні залишили у «Вікні життя»

10779 0
Хлопчика залишили 9 травня. Йому було 5 днів. У лікарні його охрестили Олександром-Юрієм.
Фото: Дитячої лікарні на Орлика

Фото: Дитячої лікарні на Орлика

Чотиримісячного Олександра-Юрія, якого залишили у «Вікні життя» львівської лікарні, всиновили. Для дівчинки Лілії, яку підкинули біля пологового, також знайшли сім’ю і вже готують документи для її усиновлення. Про це >Tvoemisto.tv начальник управління «Служба у справах дітей» департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Ростислав Тимків.

Читайте також: У Львові в «Вікні життя» залишили п'ятиденне немовля

Олександра-Юрія, якого у травні підкинули у «Вікно життя» у міську дитячу клінічну лікарню на Орлика, всиновили. Рішення прийняли на днях. Вже через місяць батьки зможуть забрати Юрія.

Дитину хотіли усиновити багато подружніх пар, але забрала родина, яка стояла на черзі щодо усиновлення.

«Що стосується Лілії, дівчинки, яку місяць тому підкинули на поріг пологового відділення третьої комунальної лікарні на Рапопорта, то зараз вона перебуває у дитячому будинку. Ми уже готуємо всі документи для її усиновлення», – повідомив Ростислав Тимків.

Читайте також: У Львові біля пологового залишили немовля

Нагадаємо, хлопчика, якого залишили 9 травня у «Вікні життя» міської дитячої лікарні, що на вул. Пилипа Орлика, охрестили. Його назвали Олександр-Юрій. На початку червня його виписали з дитячої лікарні і передали у дитячий будинок.

Ольга Шведа

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!