У Львові ввели карантин через випадок сказу у лисиці

3141 0
Також фахівці провакцинують собак і котів цього району.
фото: myplanet.com.ua

фото: myplanet.com.ua

Через випадок сказу в дикої лисиці, яка минулого тижня зайшла на територію приватного будинку у Личаківському районі, ввели карантин у 5-кілометровій зоні від місця, де її виявили, та продовжили вакцинацію диких тварин. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«У п’ятницю повідомили про те, що на територію приватного будинку на вул. Прогулковій потрапила лисиця. Вона мала контакт з твариною — собакою, і собака задушила цю лисицю. Після цього труп лисиці скерували в лабораторію і підтвердили випадок сказу», — каже Уляна Гуменна, начальниця відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Львівського міського управління ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області.

Також фахівці провакцинують собак і котів цього району. Водночас місто звернеться до обласної екологічної комісії вжити необхідних заходів, оскільки це уже третій випадок сказу, який «принесли» тварини з-за меж міста. Таке рішення сьогодні прийняла міська комісія з питань ТЕТ і НС.
ТЕГИ: сказ, лисиця

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!