У Львові виділять 6,6 млн грн на Будинок воїна

2161 0
За відповідне рішення в п’ятницю, 26 січня, проголосувала бюджетна комісія облради.
Фото: Володимир Гірняк/Facebook

Фото: Володимир Гірняк/Facebook

Постійна комісія з питань бюджету, соціально-економічного розвитку Львівської облради підтримала ініціативу виділення 6,6 млн грн на проведення реконструкції будівлі по вул. Короленка, 1а у м. Львові для створення «Будинку воїна». Відповідні кошти передбачили в бюджеті розвитку обласної скарбнички на 2018 рік. Про це повідомляє прес-служба ЛОР.

Таким чином, замість колишнього російського культурного центру в споруді спільними зусиллями облради та громадськості планується створити осередок для атовців.

Читайте також: Як у Львові фінансуватимуть культуру в 2018 році. Найдорожчі проекти

В повідомленні також зауважують, що затверджений під час комісії перелік капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення, окрім приміщення на вул. Короленка, 1а, містить ще 65 пунктів. На реалізацію цих проектів у 2018 році з бюджету розвитку планують виділити 148,8 млн грн.

Раніше Львівська обласна рада відкрила благодійний рахунок, на який можуть перераховувати кошти всі, хто хоче долучитися до відновлення приміщення на вул. Короленка, 1а.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!