У Львові виділять гроші для спортивних тренерів. Як отримати?

2355 0
Сьогодні, 19 червня, на сесії Львівської міської ради затвердили програму «Дитячий тренер» на 2015 рік, метою якої є розвиток та популяризація фізичної культури та спорту у Львові, збільшення кількості спортивних секцій та залучення молодих тренерів до роботи з дітьми та молоддю. Програма повинна підтримувати талановитих дитячих тренерів через надання їм разових грошових винагород.
фото: football24.ua, klyuch.com.ua, vk.com

фото: football24.ua, klyuch.com.ua, vk.com

На здобуття одноразових грошових винагород можуть бути висунуті кандидатури тренерів зі спортивних федерацій, клубів та організацій, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, педагогів-організаторів установ дитячо-юнацьких та молодіжних клубів Львова з усіх видів спорту, офіційно визнаних в Україні.

Кандидатуру претендентів на участь у Програмі можуть подавати керівники спортивних федерацій, керівники спортивних клубів, керівники спортивних організацій, керівники дитячо-юнацьких спортивних шкіл, директори установ дитячо-юнацьких та молодіжних клубів м. Львова та безпосередньо самі тренери та педагоги-організатори.

Учасниками програми можуть бути:

· Тренери спортивних клубів, спортивних організацій, дитячо-юнацьких спортивних шкіл та педагоги-організатори, які працюють з дітьми та молоддю віком до 18 років.

· Тренери спортивних клубів, спортивних організацій, дитячо-юнацьких спортивних шкіл та педагоги-організатори, які проводять свої заняття на території м. Львова.

Кожен тренер та педагог-організатор, який стає переможцем цієї Програми, отримує одноразову грошову винагороду у розмірі 25 000 грн. Переможцями даної Програми можуть бути не більше п’яти осіб, які представляють один вид спорту, але не більше ніж 25% від загальної чисельності тренерів, які представляють даний вид спорту в місті.

Для участі в Програмі кандидати мають подати такі документи:

· Заява на участь у Програмі (додаток 1);

· Копію паспорта громадянина України;

· Копію ідентифікаційного коду;

.  Довідку з місця проживання;

·  Інші підтверджуючі документи згідно з додатком 2 до цієї Програми.

Розподіл коштів для отримання разових грошових винагород здійснюється за таким принципом:

20% - для молодих тренерів та педагогів-організаторів, які мають досвід роботи до трьох років.

70% - для тренерів та педагогів організаторів, молодших 60 років.

10% - для тренерів та педагогів організаторів, старших 60 років.

Кошти повинні бути виплачені до кінця бюджетного періоду. Один тренер чи педагог-організатор може стати переможцем Програми один раз протягом одного олімпійського циклу (4 роки).

Прийом документів для участі у Програмі проводиться до 15 вересня 2015 року.

Конкурсний відбір серед кандидатів на отримання стипендій здійснює комісія до 15 жовтня 2015 року, яку утворює директор департаменту гуманітарної політики ЛМР.

Одноразова матеріальна допомога надається згідно з цією Програмою один раз на чотири роки та виплачується у грошовій формі на особові рахунки заявників, відкриті в установах уповноважених банків.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!